Contul meu
Ai deja cont?
Ai uitat parola?
Recuperare parola
Intra in cont
Bine ai venit, monentan nu esti logat.
Exista doua posibilitati.
Sa cumperi produse ca utilizator neautentificat
Realizare cont nou
Dureaza 30 de secunde sa iti faci un cont
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului
Cosul de cumparaturi
Cosul dumneavoastra este gol.
Wishlist
Trebuie sa fiti logati pentru a vedea wishlistul
Termeni si Conditii

Articol 1: Inregistrare pe site

Articol 2: Cum se face o comanda

Articol 3: Cum se realizeaza plata unei comenzi

Articol 4: Conditii de livrare

Articol 5: Conditii de returnare

Articol 6: Prevederi

 

Introducere

 

Următorii termeni si conditii (continutul acestei pagini) se aplica si sunt obligatorii pentru toate persoanele care accesează, navighează, indexează sau folosesc în orice fel acest site. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamnă acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

 

Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina.

 

Definitii

 

In cadrul acestei pagini, următoarele notiuni au următorul inteles:

 

Termenul “COMPANIA" se refera la SC ARTEXCONF SRL, inregistrata la Registrul Comertului Calarasi sub nr. J51/342/2003 Cod unic de înregistrare RO15586251, cu adresa in Calarasi.

 

Termenul “SITE-UL” este website-ul găzduit la adresa www.baden11.ro si la tot continutul acestuia.

 

Termenul “Baden11.ro” se refera la website-ul www.baden11.ro si/sau la compania SC ARTEXCONF SRL.

 

Termenul “CONTNUT” înseamnă toata informatia cuprinsa de site-ul www.baden11.ro, incluzând dar fara a se limita: text, imagini, informatie, design, cod.

 

Termenul “COMANDA” este o conventie pe suport electronic intre compania ARTEXCONF si persoana fizica sau juridica ce completează si finalizează formularul pentru cumpărarea unui obiect pe site-ul www.baden11.ro, ce obliga compania la furnizarea produselor specificte in comanda, iar cumparatorul la achitarea acestora. Ne permitem sa validam comenzi facute de persoane cu varsta de peste 18 ani.

 

Termenul “CUMPARATOR” este persoana fizica sau juridica ce completează si finalizează formularul pentru cumpărarea unuia sau mai multor obiecte pe site-ul www.baden11.ro.

 

Termenul “UTILIZATOR” este persoana care utilizează serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.

 

Site-ul www.baden11.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea companiei ARTEXCONF SRL.

 

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra lucrarilor de arta, graficelor, textelor, clipurilor video si audio, marcilor inregistrate, logo-urilor, si altui tip de continut disponibil pe acest site sunt proprietatea  ARTEXCONF SRLsau sunt utilizate cu permisiune.

Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea nu este permisa postarea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului baden11.ro sau a continutului acestuia, decat daca exista aprobare scrisa din partea companiei pentru acest lucru.

 

Articol 1 : Inregistrare pe site

 

Pentru a face o comanda pe baden11.ro nu este nevoie sa va inregistrati inainte.

 

Totusi pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: numele si prenumele, adresa, judetul si localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.

 

Odata finalizata o comanda, se va creea un cont unic pe baden11.ro pentru dumneavoastra. Veti primi o parola automata, care este important sa fie pastrata in siguranta. Daca se intampla o utilizare neautorizata a contului va rugam sa ne contactati imediat.

 

Odata finalizata comanda va oferiti acordul folosirii informatiilor dvs. conform mentiunilor din Termenii de Confidentialitate si pentru livrarea comenzilor si informatiilor solicitate de dvs.

 

Articol 2 : Cum se face o comanda

 

Pentru a plasa o comanda pe baden11.ro va invitam sa va uitati pe ofertele de pe site.

In momentul in care gasiti un produs pe care va doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul “Adauga in cos”. De asemenea, pentru a va fi mai usor sa alegeti marimea corespunzatoare, va punem la dispozitie un Ghid de marimi.

In sectiunea “Cosul Meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda, iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul "Finalizeaza comanda”.

Apoi specificati datele de livrare si facturare si modalitatea de plata.

Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul “Trimite comanda”. Imediat veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate, urmand sa fiti contactat in 24 de ore de catre un consultant baden11.ro

 

Disponibilitatea produselor

Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagina acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu “Stoc epuizat” inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Insa unele se pot face la comanda, asa ca ne puteti trimite un mesaj sa ne intrebati despre acestea. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.

 

Articol 3 : Cum se realizeaza plata unei comenzi

 

Ca modalitate de plata, puteti achita comanda numerar la livrare. 

 

Articol 4 : Conditii de livrare

 

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra oriunde in Romania. Veti fi informat prin mail in legatura cu livrarea produselor comandate.

- livrarea se va face la adresa solicitata de client.

- livrarea se efectueaza prin FAN CURIER cu care baden11.ro are contract sau prin mijloace proprii.

- produsele se vor livra in ambalajul original. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

 

Tarife de livrare

Costul de livrare in Romania a comenzilor  plasate pe www.baden11.ro este suportat de companie; pentru livrare in spatiul comunitar, tarifele difera in functie de tara aleasa.

Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

 

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si include TVA-ul si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

 

Articol 5 : Conditii de returnare

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului".

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Termenii de returnare

• Trebuie sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic la 0799 11 11 33 in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.

• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

• In documentele primite o data cu comanda veti gasi o proforma de returnare in care trebuie sa completati dumneavoastra datele necesare pentru returnarea banilor (codul IBAN de 24 caractere, banca  ).

• Pentru retur va rugam sa ne anuntati cand este pregatit coletul si noi vom trimite un reprezentant Fan Courier la adresa mentionata de dvs. pentru preluare. Numai in acest fel transportul de retur este gratuit (valabil pentru comenzi in Romania).

Banii inapoi in maxim 24 de ore in caz de retur.

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, www.baden11.com se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de 24 de ore de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

 

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.

Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de baden11.ro.

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!

Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta.

Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

 

Articol 6 : Prevederi

 

1. Site-ul www.baden11.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a ARTEXCONF SRL

2. Baden11.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.

3. Baden11.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.

4. Baden11.ro nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.

5. Intreg continutul site-ului Baden11.ro este proprietatea ARTEXCONF SRL, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul ARTEXCONF SRL fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

6. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către ARTEXCONF SRL

7. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al ARTEXCONF SRL. 

8. ARTEXCONF SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

9. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

10. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.baden11.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

11. Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu  ARTEXCONF SRL

12. Baden11.ro nu este raspunzator de:

- daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.

- eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat. Baden11.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele.

- eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa baden11.ro.;

- pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor baden11.ro

 

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

SITE-UL, MATERIALELE DE PE SITE ŞI SOFTWARE-UL, DACĂ ESTE CAZUL, SUNT FUNRIZATE CA  ATARE, CU TOATE DEFECTELE ŞI ASA CUM ESTE DISPONIBIL, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANŢII EXPRESE SAU TACITE. ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAŢIA APLICABILĂ, COMPANIA ARTEXCONF SRL ESTE EXONERATĂ DE RĂSPUNDEREA ORICĂROR GARANŢII EXPRESE SAU TACITE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANŢIILE TACITE DE COMERCIALIZARE ŞI CALITIATE CORESPUNZĂTOARE, CARACTER ADECVAT UNUI ANUMIT SCOP, ACURATETE SI NE-INCALCARE A DREPTURILOR DE AUTOR.  ARTEXCONF SRL NU GARANTEAZĂ CĂ DISPONIBILITATEA SAU FUNCŢIUNILE CONŢINUTE PE SITE, MATERIALELE DE PE SITE, FORUMURILE SAU SOFTWARE-UL VOR FI NEÎNTRERUPTE SAU COMPLET LIPSITE DE ERORI, CĂ DEFECTELE VOR FI REMEDIATE SAU CĂ ACEST SITE ORI SERVERUL CARE ÎL PUNE LA DISPOZIŢIE ORI SOFTWARE-UL NU CONŢINE VIRUŞI SAU ALTE COMPONENTE NOCIVE, NICI CĂ SITE-UL, MATERIALELE DE PE SITE, SOFTWARE-UL SAU SERVERUL NU ÎNCALCĂ LEGISLAŢIA BREVETELOR SAU ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ALE UNEI PERSOANE. ARTEXCONF SRL NU GARANTEAZĂ ŞI NU FACE NICI UN FEL DE DECLARAŢII PRIVITOARE LA UTILIZAREA SAU REZULTATELE UTILIZĂRII ACESTUI SITE, A MATERIALELOR DE PE SITE, A FORUMURILOR SAU A SOFTWARE-ULUI, DIN PUNCTUL DE VEDERE AL CORECTITUDINII, ACURATEŢII SAU CREDIBILITĂŢII LOR. DUMNEAVOASTRĂ (NU ARTEXCONF SRL) VEŢI SUPORTA COSTUL INTEGRAL AL TUTUROR OPERAŢIILOR DE SERVICE, REPARAŢII SAU REMEDIERI. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA APLICABILĂ SĂ NU PERMITĂ EXCLUDEREA GARANŢIILOR TACITE, DECI ESTE POSIBIL CA EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ. LIMITAREA RĂSPUNDERII COMPANIA  ARTEXCONF  SRL NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE ÎN NICI UN FEL DE CONDIŢII, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENŢĂ, PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE INDIRECTE, DAUNE SPECIALE, DAUNE PENTRU PREJUDICII MORALE REZULTATE DIN UTILIZAREA SAU DIN INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-UL, MATERIALELE DE PE SITE SAU SOFTWARE-UL, CHIAR DACĂ ARTEXCONF SRL A FOST INFORMATĂ DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA APLICABILĂ SĂ NU PERMITĂ LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RĂSPUNDERII PENTRU DAUNE INDIRECTE, DAUNE SPECIALE, DAUNE PENTRU PREJUDICII MORALE, DECI ESTE POSIBIL CA LIMITAREA SAU EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ. IN ACEST CAZ, RĂSPUNDEREA TOTALĂ A ARTEXCONF SRL FAŢĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU TOATE DAUNELE, PIERDERILE ŞI LITIGIILE (FIE PREJUDICII CONTRACTUALE, FIE ÎN AFARA CONTRACTULUI INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENŢĂ) NU VA DEPĂŞI ÎN NICI UN CAZ SUMA DE 10 EURO.